Átbélés, betoldás, gallércsere

Kategória: átbélelés,betoldás,gallércsere péntek, március 25th, 2011 at 13:55
 
Átbélés, betoldás, gallércsere

Átbélés, betoldás, gallércsere

A kabátban legtöbbször a bélés szakad és foszlik, ehhez varrodánk az átbélelés szakértelmét adja. De lehet szó betoldásról, amivel kabátja anyagát pótoljuk, vagy egy tönkre ment gallérról. A gallércsere varrodánk olyan szolgáltatása, amivel kabátja egyik elemét újjá varázsolhatja.

Kedvenc ruhadarabunk megérdemli, hogy gondot viseljünk rá, ha sérül, ha valamilyen eleme kifoszlik, elszakad.

A bélés, amúgy is egy nagyon érzékeny anyag, ha cserére szorul, attól még nem kell eldobni az egész kabátot, vagy zakót, átbéleléssel még sokáig viselhető.

A betoldás a testméretünkhöz igazíthatja a kabátokat, vagy nadrágokat egyaránt.

Varrodánkban minden típusú anyaghoz találunk színben, tapintásban megegyezőt, hogy be tudjuk toldani az Ön sérült ruhadarabjába.

Gallércserével a csúnyán megkopott, kifoszlott gallért újra cseréljük ki. A kabát, zakó anyagával teljesen megegyező anyagból varrunk, ugyanolyan fazonú gallért. Tehát a végeredmény épp ugyanolyan lesz, mint újkorában.

Egyáltalán nem kell megválnia szívesen viselt kabátjától, zakójától, ha bélése elszakad, gallérja kifoszlott, cserére szorul.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja kicseréltetni ruhája elemeit, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: , ,