Bőrruházat átalakítás

Kategória: bőrkabát alakítás péntek, március 25th, 2011 at 14:00
 
Bőrruházat átalakítás

Bőrruházat átalakítás

Még mindig divat a bőrkabát, a bőrruházat, ami különleges megjelenést ad viselőjének. Hozza el varrodánkba bőrkabát alakításra régi kabátját, hogy újra divatos legyen. Vegye meg nyugodtan a kiválasztott bőrkabátját, bőrkabát ujja felhajtását szakértő varrónőinkre bízhatja. Bőrruházat átalakítása során bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, gyorsan, pontosan. Bőrszabóságunkon pedig Önre szabjuk, varrjuk a megálmodott „bőrszerelést”.

Aki szereti a bőrt viselni, annak minden egyes „bőrcucc” értéket képvisel. Nyilván nem szívesen vállnak meg tőlük, hanem ameddig lehet, csinosítgatják, javítgatják. Tudjuk, hogy nem mindegy ki, milyen szakértelemmel fog a bőrruházat átalakításához. Hisz átalakítással a meglévő bőrruházatot teljesen szét kell szedni, aztán az új elképzelésnek megfelelően újra, ízlésesen a megrendelő igénye szerint megvarrni.

Épp ezért egy olyan varroda, mint a mienk nem csak az új bőrruházat átalakítását vállalja, ha vásárlás után derülne ki, hogy rövid, hosszú, szűk vagy bő, hanem használt, kedvenc ruhadarabjait is átalakítjuk. Semmit nem kell eldobnia, mindenből lehet trendi darabot varázsolni némi átalakítással.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrruházatát átalakíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: , ,