Bőrruházat javítása

Kategória: Ruhajavítás péntek, március 25th, 2011 at 10:49
 
Börruházat javítása

Börruházat javítása

Szakadás nem csak egyszerű öltözékünkön keletkezhet, hanem kedvenc bőrruhánkat is érintheti. A szakadás javítás bőrruházaton az egyik speciális szolgáltatásunk. Varrónőink a bőrruházaton elemcsere elvégzését sok éves szakmai hozzáértéssel teszik. A bőrruházat javítása olyan precíz pontossággal történik varrodánkban, hogy évekig ne kelljen újat vásárolnia.

Egy szakadás nagyon kellemetlen tud lenni akármilyen ruhadarabon, ám, ha mindez egy értékes bőrruházattal történik meg, akkor a kár és a bánat még nagyobb lehet. Hasonlóan egy elemcserét bőrruházatunkon, legyen az, cipzár, gomb, vagy gallér nem könnyű úgy végrehajtani, hogy azt ne szakemberre bízzuk. Egy értékes bőrruházat nem éri meg, hogy kockáztassunk. Megeshet, hogy nagyobb bajt csinálunk, mint amennyi hasznot.

Szalonunkban mindenféle bőrruházat javítással foglalkozunk, keressen bennünket, akkor is, ha a legextrémebb helyen, vagy módon szakad el bőrruházata. Mi mindent megjavítunk!

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrruházatát javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

 

Címkék: ,