Öltönyjavítás

Kategória: öltönyjavítás péntek, március 25th, 2011 at 13:56
 
Öltönyjavítás

Öltönyjavítás

Komplett öltönyjavítással régi, de kedvenc ruházatát újra hordhatóvá tesszük. S mivel a felső ruházat van leginkább kitéve sérüléseknek, zakójavítással a még makulátlan öltönynadrág újra, együttesen viselhető.

Öltönyjavításhoz nem csak jó varrónői tudás szükséges, de a különböző nemes anyagok viselkedésének ismerete is kell, hisz öltöny készülhet, selyemből, szövetből, kasmírból, gyapjúból. Ezek az anyagok különbözőképpen viselkednek. Ha valaki öltönyjavítással foglalkozik ismernie kell ezeket az anyagokat, hogy profi minőségben, maximális precizitással tudja megvarrni őket. S, ami lényeges a hibákat úgy megjavítani, hogy annak nyoma se látszódjon.

Zakójavításhoz, mint bármely más felsőruházati termék javításához hasonlóan mély szakértelem szükségeltetik, mert mind a zakó szabása, mind varrása megismételhetetlen minőségű.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar öltönyjavítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: ,