Nőies darabokkal az őszi szezonban

Kategória: Ruhajavítás vasárnap, szeptember 16th, 2012 at 19:31
 

Nőies darabok

A divat megszállottjai az idei őszi-téli időszakban sem kell, hogy nélkülözzék a nőies megjelenést, hiszen a kifutókon számos olyan darab helyet kapott, amely vagy szabásvonalánál, vagy színénél és anyagánál fogva alkalmas arra, hogy a nőiséget hangsúlyozza.

Bár a virágmintás nadrágok némileg nagyobb bátorságot követelnek viselőjüktől, de az olyan természetes színárnyalatok, mint a meggy, a gesztenye, vagy az algazöld mellett a szőr és a bőr is szerephez jutnak majd az idei ősztől fogva. A bőrrel azonban érdemes lesz óvatosan bánni, különben elég drasztikus hatás érhető el vele. Hasonlóképpen ízlésesebb a trendi fémes ékszerekből a kevesebb, s az ezüst, az arany és a bronz ruhákon való megjelenésekor is figyeljünk a mértékletességre. Nem így a kötött ruhák és a táskák esetében, hiszen mindkettőnél a minél nagyobb méretek számítanak trendinek.

Nőiességünk kihangsúlyozására akár a férfiak által kedvelt darabokat is bevethetjük, hiszen a férfiasan merev öltözék egy hölgyön nagyon is vonzó tud lenni, csak a megfelelő darabok mellett kell letenni voksunkat. Színekben és változatos stílusban tehát idén sem lesz hiány. Az ősz beköszöntével öltözködési szokásaink is megváltoznak, miért ne hódolnánk hát a divat újdonságai által kínált lehetőségeknek?

Címkék: