Bőrkabát javítás

Kategória: bőrkabát javítás péntek, március 25th, 2011 at 13:51
 
Bőrkabát javítás

Bőrkabát javítás

A bőrkabát javítást minden esetben szakértő varrónőink végzik, tudjuk, hogy a bőr drága és kényes anyag. Varrodánkban a bőrkabát javítás garanciával történik, ahogyan a gombfelvarrás bőrkabátra szintén szakértelmünket kívánja.

Szalonunkban minden olyan javítást elvégzünk, ami bőrkabáttal kapcsolatos. Fontos megjegyeznünk, hogy még egy gombot sem mindegy, hogy varrunk fel. A bőr könnyen sérül, ezt szem előtt kell tartanunk. Csakis szakértő varrónők segítségét érdemes bőrkabát javításhoz igénybe venni.

Szalonunkban minden olyan eszközökkel, gépekkel rendelkezünk, amivel a kényes bőr anyagot tudjuk javítani, ha szakadás, akkor megvarrjuk, ha gombfelvarrás tökéletesen és szakértően visszavarrjuk, ha foszlás, akkor azt pótoljuk. Minden olyan javítási munkát elvégzünk, amivel Ön újra régi fényében kapja vissza kedvenc bőrkabátját.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrkabátját javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: