Kabátátbélelés

Kategória: Kabátátbélelés péntek, március 25th, 2011 at 14:03
 
Kabátátbélelés

Kabátátbélelés

Megsérült bélés miatt sem kell eldobnia kedvenc kabátját, varrodánkban kabátátbéleléssel újjá varázsoljuk. Kabátátbéleléssel a kabát teljes belső bélését újra cseréljük, erre szakértelmünk és precizitásunk a garancia.

Kellemetlen lehet a kabátból kilógó bélés, vagy a sérült bélés miatt nehezebb felvenni kabátunkat. Még kedvünk sincs így viselni az amúgy szívesen hordott ruhadarabot. Ismerős a helyzet? Legszívesebben megválna tőle, és pontosan passzoló, jól megvarrt bélésű kabátot viselne.

Jó hírünk van! Nem kell eldobnia a sérült bélésű kabátot, hisz a teljes kabátátbéleléssel szinte újjá lehet varázsolni kabátunk belsejét. Újra jobb kedvvel fogja magára ölteni, ha mindenütt tökéletes pontossággal van megvarrva a bélés.

Szalonunk mind a megfelelő gépi, mind a megfelelő emberi erővel rendelkezik ahhoz, hogy kabátja újra tökéletes állapotú legyen. Nem kell egy percet sem gondolkodnia, keresse meg családias hangulatú szalonunkat és átbéleljük kabátját.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar kabátátbélelést végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: