Ruhajavítás

Kategória: Ruhajavítás péntek, július 20th, 2012 at 12:10
 
Ruhajavítás

Ruhajavítás

 

A ruha és a ruhajavítás

kezdetleges fogalma már Ádám és Éva korában is ismert volt, ahogyan fügefaleveleket aggattak össze, hogy eltakarják testüket. Az azóta eltelt több ezer év változatosan formálta át öltözékünket, s ezzel egy teljesen új világot alakított ki magának. Öltözékünknek divatja és trendje lett. A közmondás szerint: nem a ruha teszi az embert. Ez viszont mára teljesen megváltozott. Bizony, hogy a ruha teszi az embert!

Nyilván, hogy ruhaviseletünk során, az egyes darabok szívünkhöz nőnek, emlékek kötődhetnek hozzájuk, vagy kabalaként viselhetjük bizonyos alkalmakkor. Akár így, akár úgy ezektől a ruhadaraboktól nem szívesen válunk meg, akkor sem, ha sérülés éri őket.

És miért is kellene megválnunk egy olyan darabtól, amit szívesen viselünk, amiben magabiztosak vagyunk?

Semmiért, mert van megoldás! Ruhajavítással minden sérülés orvosolható. De tudnunk kell, a ruhajavítás nagyon bonyolult művelet, odafigyelést, tudást, precizitást igényel. A ruhajavítás a kibontani, kifordítani, ha kell szabni, illeszteni, varrni lépésekből tevődik össze, s mindez csak nagyvonalakban. És bizony a ruhaanyag, a cipzár, a gomb, a bélés tökéletesen csakis szakértő kezeknek engedelmeskedik.

Nem szégyen, ha nincs ideje, kedve, türelme, érzéke vagy kellő tudása ruhajavítással foglalkozni! Keressen bennünket!

bőrdzseki javítás

bőrdzseki javítás

Varrodánk ruhajavítási technikáival eredményesen és gyorsan képes mindenféle sérülést, szakadást megvarrni, s bármilyen átalakítást, cserét végrehajtani, akár normál anyagon, irhán, vagy bőrön. Ruhajavításaink során olyan hatékonyan fedjük el az anyag sérülését, hogy az a ruha újra kedves legyen önnek, s visszakapja régi fényét. Fölösleges másik ruhadarabra költenie, ha ruhajavítással sokáig időtállóvá teheti ruhatárát.

Varrodánk ruhajavítási szolgáltatását nagyon tág fogalomként kezeli, s minden egyéni igényt profi módon képes kielégíteni.

És még egy túlzás nélküli érv a ruhajavítás igénybevétele mellett; a ruhajavítás nem utolsó sorban rendkívül gazdaságos szolgáltatás, amire a mostani gazdasági helyzetben kifejezetten érdemes odafigyelni.

Ruhajavítással foglalkozó varrodánk tapasztalt csapattal, precíz munkavégzéssel várja megrendelését.

Címkék: