Kabátjavítás

Kabátjavítás

Kabátjavítás

Mivel a kabát öltözékünk legfelső rétege, bizony ez a ruhadarab van kitéve legjobban a külső viszontagságoknak. Esőnek, sárnak, egy beakadó kilincsnek, zsebei a kulcsok, aprópénzek súlyának van kitéve. Szakad az anyag, szakad és foszlik a bélés, a zseb. Leggyakrabban ezek miatt a sérülések miatt van szükség kabátjavításra.

De kabátjavítással olyan makacs és látható, valamint rejtett belső szakadásokat, foszlásokat tüntetünk el, amelyek újra viselhetővé teszik kedvenc felsőnket. Varrodánk a kabátjavítást csakis magas minőségben képzeli el és valósítja meg. Kabátjavítást mindenféle anyagból vállalunk akár szövet, irha, vagy bőr, típusa legyen akár alkalmi, öltöny, zakó, vagy bőrkabát.

Szalonunk felszereltsége és varrónőink szakértelme a biztosíték arra, hogy a kabátjavítás minden apró látható, és láthatatlan műveletét elvégezzük.

Mondhatjuk, hogy egyetlen varrodaként garanciát is vállalunk arra a minőségre, amellyel kabátokat javítunk. A lényeg minden esetben, hogy megrendelőink úgy kapják vissza a hozzánk elhozott darabokat, mintha újak lennének. Tökéletesen megjavítva a sérülést, és láthatatlanná téve, hogy ott bármikor is szakadás, foszlás, vagy elemcsere volt.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja kabátját javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!