Ruha átalakítás

Kosztüm átalakítás

Kosztüm átalakítás

Került már abba az idegesítő helyzetbe, hogy készülődéskor vette észre szűk a kiszemelt ruha, amit fel akart venni? Ezen csak ruha átalakítással segíthet!

Az ünnepi ruháinkat nem ellenőrizzük olyan gyakran, mint a minden napi használatban lévőket. Így legtöbbször akkor derül ki, hogy szűk, vagy bő, esetleg már nem a legmodernebb fazonú, – talán jó lenne rövidíteni – mikor öltözködéskor előkerül a szekrény mélyéről.

Ruha átalakítással egy sor olyan műveletet lehet kivitelezni, amivel ruháinkat újra viselhetővé tesszük, akár a mai divatnak megfelelően is.

A ruha átalakítást szalonunk tökéletes szakértelemmel és garanciálisan végzi el, mert tudjuk, hogy a ruha teszi az embert!

Vett egy új, csinos nadrágot, de hosszú a szára, az évszakok változásával bővülnek vagy szűkülnek a ruhái? Ruha átalakítással mindig friss, topp lehet ruhatára! Varrodánk több éves szakmai tapasztalattal végez ruha átalakítást és minden ruha átalakításhoz kapcsolódó műveletet. Legyen az alkalmi, vagy ünnepi öltözék, zakó, vagy szmoking, bőrruha vagy kabát, legyen szűk, vagy legyen bő, mi átalakítjuk önnek. Legyen akár egyéni igény szerinti ruha átalakításról szó, keressen bennünket!

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja ruháját átalakíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!