Bőrkabát javítás a legjobb szakemberektől

csütörtök, február 21st, 2013

Bőrkabát javítás

A divat, a ruhák kiválasztása mindennapi probléma ahhoz, hogy jól tudjuk magunk érezni a bőrünkben. A bőrkabát javítás komoly feladat, hiszen egy olyan anyagról beszélünk, amelynek a megmunkálásához szakértelem és szakmai tapasztalat is szükséges. Varrodánkban a bőrkabát javítást minden esetben szakértő varrónőink végzik, hiszen tudjuk, hogy a bőr kényes és drága anyag. Komoly munka garanciával és így biztos lehet abban, hogy az eredmény megfelel majd az elvárásainak. Nem csak bőrkabát javítást vállalunk szalonunkban, hanem akár méretre igazítást, vagy kész bőrkabát készítést is. (tovább…)

Bőrkabát javítás

péntek, március 25th, 2011
Bőrkabát javítás

Bőrkabát javítás

A bőrkabát javítást minden esetben szakértő varrónőink végzik, tudjuk, hogy a bőr drága és kényes anyag. Varrodánkban a bőrkabát javítás garanciával történik, ahogyan a gombfelvarrás bőrkabátra szintén szakértelmünket kívánja.

Szalonunkban minden olyan javítást elvégzünk, ami bőrkabáttal kapcsolatos. Fontos megjegyeznünk, hogy még egy gombot sem mindegy, hogy varrunk fel. A bőr könnyen sérül, ezt szem előtt kell tartanunk. Csakis szakértő varrónők segítségét érdemes bőrkabát javításhoz igénybe venni.

Szalonunkban minden olyan eszközökkel, gépekkel rendelkezünk, amivel a kényes bőr anyagot tudjuk javítani, ha szakadás, akkor megvarrjuk, ha gombfelvarrás tökéletesen és szakértően visszavarrjuk, ha foszlás, akkor azt pótoljuk. Minden olyan javítási munkát elvégzünk, amivel Ön újra régi fényében kapja vissza kedvenc bőrkabátját.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrkabátját javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!