Irhakabát alakítás

péntek, március 25th, 2011
Irhakabát alakítás

Irhakabát alakítás

Anyagukra való tekintettel, varrodánkban a bőrkabát-irhakabát átalakítás minőségben történik. Irhakabát alakítást több éves tapasztalattal a hátuk mögött végeznek varrónőink. Irhabunda alakítást méretre szabva tökéletes minőségben végezzük el. Irhamellény alakítás után újra viselheti kedvenc mellényét, méretéhez igazítva.

Néha megesik, hogy alakítani kell irhakabátunkon. Akár azért, mert vásárlás után jövünk rá, hogy nem egészen megfelelő a méret, amit választottunk, akár azért, mert időközben az ujja hosszán, esetleg bőségén, fazonján kell változtatni, alakítani. Mindez könnyen megoldható!

Bármilyen igénye legyen is Önnek, szalonunk varrónői készségesen, és teljes megelégedésére fogják véghez vinni. Ám fontos tudni, hogy egy olyan értékes anyag, mint az irha alakítása nagyon körültekintő szakmai folyamatot igényel.

Ha mindez megvan, irhakabát alakítással olyan újdonságokat is véghez vihetünk, aminek csak a képzelet szab határt, akár irhakabátunk fazonját, szabásvonalát is megváltoztathatjuk.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar irhakabát alakítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!