Irhakabát, a legszebb modellek

hétfő, december 24th, 2012

Irhakabát

A hideg tél már beköszöntött és elő kell keresgélnünk a tavalyi meleg kabátokat, hogy megvédjük magunk a zimankótól. Ebben az időszakban sem szabad a divatról megfeledkezni, de természetesen nem ez a legfontosabb szempont. A legfontosabb, hogy a ruha amelyet választunk megvédjen a hidegtől és kényelmes legyen. Egy szép irhakabát tökéletes választás, mert meleg és nagyon csinos is. Minden nőnek a ruhatárában majdnem ott lapul egy csodás darab, amelytől nem szabad csak egyszerűen megválni, mert a ruhajavítás is egy lehetséges megoldás. (tovább…)

A tökéletes választás télre: irhakabát

vasárnap, augusztus 26th, 2012

Irhakabát

Közeleg a tél, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján joggal tarthatunk attól, hogy zimankós, havas, jéghideg nappalokkal kell majd szembenéznünk. Öltözködésünk ekkor már nem csak a divatról szól, hiszen a praktikusság, és szervezetünk melegen tartása is döntő szempontnak minősülnek. Kabátválasztáskor mindkét nem számára remek döntésnek bizonyul az irhakabát, mely rendkívül változatos szín-, és méretválasztékban kapható, nem is beszélve a szabásvonal sokszínűségéről.

Legyen szó a kapucnis változatról, a hosszú elegáns fajtákról, vagy a férfiak által is igen kedvelt középhosszú típusról, az irhakabát igen nagy népszerűségnek örvend napjainkban. (tovább…)