Nadrág leengedés szakértő kezekből

vasárnap, szeptember 2nd, 2012

Nadrág leengedés

A nadrág az a ruhadarabunk, melyet mindkét nem szívesen visel, hiszen praktikussága miatt rendkívül kényelmes viselet is. Sokan szembesülünk azonban azzal a problémával, hogy az üzletben megvásárolt darab hossza sehogyan sem passzol méreteinkre. Csak ezért kár lenne lemondanunk a kiszemelt ruháról, ám a méretre igazítás nem maradhat el, hiszen csak ebben az esetben áll majd úgy a választott nadrág, ahogyan szeretnénk.

A nadrág leengedés nem olyan egyszerű munkafolyamat, mint a felvarrás, melyet talán otthonában is el tud végezni. (tovább…)

Nadrág leengedés, nadrág kiengedés, nadrág felhajtás

szerda, január 18th, 2012

A nadrág a legnépszerűbb és legpraktikusabb ruhadarabunk, amit viselnek nők és férfiak egyaránt. Ám itt is akadhatnak olyan problémák, amelyek viselhetetlenné teszik ezt a kedvenc ruhadarabunkat. Nem tudjuk viselni, ha nadrág szára túl rövid, ha a nadrág túl bő, vagy ha a nadrág szára túlságosan hosszú.

Nadrág leengedéssel, nadrág kiengedéssel, vagy nadrág felhajtással könnyen megtudjuk oldani mindezt, de ehhez se fogjunk hozzá házilag, kellő ismeret nélkül, mert több kárt csinálhatunk, mint hasznot. Sokkal biztosabb, ha varrónőre bízzuk! (tovább…)