Ruhajavítás egyszerűen és gyorsan

vasárnap, augusztus 4th, 2013
Ruhajavítás

Ruhajavítás

Az utóbbi években a bőség zavarában hatalmas pazarlásba kezdtünk, de nem ártana néha egy kis megfontoltság és megjavítani azt, amit még meglehet, megvarrni, ami elszakadt. A ruhajavítás nagyszerű megoldás, amely nem csak a szerényebb körülmények között élőknek fontos, hanem mindenkinek. Az idők során nagyon sokat változott a divat, az emberek öltözködése, de mindig fontos volt, hogy a kedvenc darabok kényelmesek legyenek és jól érezzük magunk benne.

A ruhajavítás segít, hogy a kedvenc ruhadarabjaink ne a szemétbe landoljanak egy kis „baleset” után, hanem újra használatba legyenek egy kis tatarozás végeztével. (tovább…)

Minden ami ruhajavítás egy helyen

csütörtök, január 17th, 2013

Ruhajavítás

Az utóbbi években egyre többen lépnek a pazarlás útjára, amely természetesen nem jó irányba vezet. Újra meg kell látni a ruhajavítás nagyszerű lehetőségét, amelynek segítségével mindenkinek a kezében van a döntés, hogy a régi ruhadarabokat újra életre tudja kelteni. Mindenkinek ismerős a helyzet amikor egy nyugalmas téli időszak után a ruháink egyre szűkebbek lesznek. A ruhajavítás szakemberei ezt a problémát is egyszerűen meg tudják oldani és mindez sokkal kevesebbe is kerül, mintha új darabokat vásárolnánk minden alkalommal. (tovább…)

Ruhajavítás, az ésszerű döntések egyike

vasárnap, november 25th, 2012

Ruhajavítás

A világ hihetetlen fejlődésével szinte lehetetlen lépést tartani, de néha jól is esik kicsit lemaradni és egy rózsaszín nyugalomba figyelni a rohanó embereket. A divat esetében is a változások szinte rohannak, így nagyon nehéz minden esetben trendi lenni. A ruhajavítás hihetetlen fontos, de sokan talán már „ciki”-nek is tartják, divatosabb ha folyton a legdrágább plázákban vásárolunk. A tudatos énünk szerencsére sok esetben ébredezik már és látja, hogy nincs értelme ennek a hihetetlen pazarlásnak és ezzel mindennek és mindenkinek csak ártunk. (tovább…)

Mennyire trendi a ruhajavítás a fiatalok körében?

szerda, október 3rd, 2012

Ruhajavítás

Amikor a fiatalok öltözködési szokásait szeretnénk megfejteni akkor bizony nagyon kemény fába vágjuk a fejszénk, mert nem egyszerű. A ruhajavítás egyre inkább nem „ trendi”, mert mindenki a legújabb divat szerint szeretne öltözni és mindezt a legmárkásabb plázákba beszerezni. Ez viszont nem pénztárcakímélő, így vannak akiknek más megoldás után kell nézni.

Ha megkérdezzük a fiatalokat a vásárlási szokásaikról akkor nagyon megosztott képet kapunk. Sokan a turkálókat részesítik előnyben, mert itt megfizethető áron juthatnak egyedi darabokhoz és valóban kiváló minőséggel is találkozunk amelyeket újan nem engedhetnénk meg magunknak. (tovább…)

A ruhajavítás valóban megoldható házilag, vagy csak kidobott idő és pénz?

kedd, július 24th, 2012

Ruhajavítás

Kétségtelen, hogy nagyon sok önjelölt ezermester van, aki mindenben profi szeretne lenni, s ez nem is baj a tájékozatlanság azonban igen. A ruhajavítás természetesen házi körülmények között is kivitelezhető, de jóval több időbe telik, mint egy képzett varrónő számára, aki már évek óta csakis ezzel a mesterséggel foglalkozik. Ahhoz tehát, hogy tökéletesen megjavítsuk az elszakadt, vagy kikopott ruhánkat, óriási szaktudásra kell szert tennünk és általában olyan gépekre is, melyek a nagyüzemekben segítik a varrónők munkáját. (tovább…)

Ruhajavítás

péntek, július 20th, 2012
Ruhajavítás

Ruhajavítás

 

A ruha és a ruhajavítás

kezdetleges fogalma már Ádám és Éva korában is ismert volt, ahogyan fügefaleveleket aggattak össze, hogy eltakarják testüket. Az azóta eltelt több ezer év változatosan formálta át öltözékünket, s ezzel egy teljesen új világot alakított ki magának. Öltözékünknek divatja és trendje lett. A közmondás szerint: nem a ruha teszi az embert. Ez viszont mára teljesen megváltozott. Bizony, hogy a ruha teszi az embert!

Nyilván, hogy ruhaviseletünk során, az egyes darabok szívünkhöz nőnek, emlékek kötődhetnek hozzájuk, vagy kabalaként viselhetjük bizonyos alkalmakkor. Akár így, akár úgy ezektől a ruhadaraboktól nem szívesen válunk meg, akkor sem, ha sérülés éri őket.

És miért is kellene megválnunk egy olyan darabtól, amit szívesen viselünk, amiben magabiztosak vagyunk?

Semmiért, mert van megoldás! Ruhajavítással minden sérülés orvosolható. De tudnunk kell, a ruhajavítás nagyon bonyolult művelet, odafigyelést, tudást, precizitást igényel. A ruhajavítás a kibontani, kifordítani, ha kell szabni, illeszteni, varrni lépésekből tevődik össze, s mindez csak nagyvonalakban. És bizony a ruhaanyag, a cipzár, a gomb, a bélés tökéletesen csakis szakértő kezeknek engedelmeskedik.

Nem szégyen, ha nincs ideje, kedve, türelme, érzéke vagy kellő tudása ruhajavítással foglalkozni! Keressen bennünket!

bőrdzseki javítás

bőrdzseki javítás

Varrodánk ruhajavítási technikáival eredményesen és gyorsan képes mindenféle sérülést, szakadást megvarrni, s bármilyen átalakítást, cserét végrehajtani, akár normál anyagon, irhán, vagy bőrön. Ruhajavításaink során olyan hatékonyan fedjük el az anyag sérülését, hogy az a ruha újra kedves legyen önnek, s visszakapja régi fényét. Fölösleges másik ruhadarabra költenie, ha ruhajavítással sokáig időtállóvá teheti ruhatárát.

Varrodánk ruhajavítási szolgáltatását nagyon tág fogalomként kezeli, s minden egyéni igényt profi módon képes kielégíteni.

És még egy túlzás nélküli érv a ruhajavítás igénybevétele mellett; a ruhajavítás nem utolsó sorban rendkívül gazdaságos szolgáltatás, amire a mostani gazdasági helyzetben kifejezetten érdemes odafigyelni.

Ruhajavítással foglalkozó varrodánk tapasztalt csapattal, precíz munkavégzéssel várja megrendelését.