Bőrruházat javítása

péntek, március 25th, 2011
Börruházat javítása

Börruházat javítása

Szakadás nem csak egyszerű öltözékünkön keletkezhet, hanem kedvenc bőrruhánkat is érintheti. A szakadás javítás bőrruházaton az egyik speciális szolgáltatásunk. Varrónőink a bőrruházaton elemcsere elvégzését sok éves szakmai hozzáértéssel teszik. A bőrruházat javítása olyan precíz pontossággal történik varrodánkban, hogy évekig ne kelljen újat vásárolnia.

Egy szakadás nagyon kellemetlen tud lenni akármilyen ruhadarabon, ám, ha mindez egy értékes bőrruházattal történik meg, akkor a kár és a bánat még nagyobb lehet. Hasonlóan egy elemcserét bőrruházatunkon, legyen az, cipzár, gomb, vagy gallér nem könnyű úgy végrehajtani, hogy azt ne szakemberre bízzuk. Egy értékes bőrruházat nem éri meg, hogy kockáztassunk. Megeshet, hogy nagyobb bajt csinálunk, mint amennyi hasznot.

Szalonunkban mindenféle bőrruházat javítással foglalkozunk, keressen bennünket, akkor is, ha a legextrémebb helyen, vagy módon szakad el bőrruházata. Mi mindent megjavítunk!

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrruházatát javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

 

Szakadás javítás – ruhaelem csere

péntek, március 25th, 2011
szakadás javítás

szakadás javítás

Ruháink legjellemzőbb hibája a szakadás. Beakadnak, megfeszülnek, foszlanak s elszakadnak, leesik róluk a gomb, kiszakad a bélés, kiszakad, leszakad a zseb, elromlik a cipzár. Ez mind, mind apró, de annál bosszantóbb hiba, ami akkor jelentkezik leggyakrabban, mikor sietnénk. Szakadásjavításhoz vagy bármilyen ruhaelem cseréjéhez se időnk, se tudásunk.

Varrónőink azonban a szakadás javítás és a különböző ruhaelem csere mesterei. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a szakadás javítás és a ruhaelem csere a legprecízebb szakértelmet kívánja. Olyanná tesszük a sérült anyagot, ruhadarabot, hogy viselhetősége olyan legyen akár az újé. Varrodánk a szakadás javítás, s minden anyagon elvégezhető ruhaelem csere professzionális szakértője!

Szalonunk küldetése minden esetben az, hogy a lehető legtökéletesebben javítsunk meg egy adott hibát.  Varrónőink szakértelmükkel fognak hozzá minden egyes ruha szakadás javításának, akár bőrön, akár irhán, vagy szöveten kell azt végezzék.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek a saját ruhája a legfontosabb, ezért ezzel a mentalitással is javítjuk. Szeretnénk, ha munkánkban örömüket lelnék a megrendelők, hisz minden ruhakészítési, vagy ruhajavítási fázisra garanciát vállalunk.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja ruháján a szakadást javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!