Szakadás javítás – ruhaelem csere

péntek, március 25th, 2011
szakadás javítás

szakadás javítás

Ruháink legjellemzőbb hibája a szakadás. Beakadnak, megfeszülnek, foszlanak s elszakadnak, leesik róluk a gomb, kiszakad a bélés, kiszakad, leszakad a zseb, elromlik a cipzár. Ez mind, mind apró, de annál bosszantóbb hiba, ami akkor jelentkezik leggyakrabban, mikor sietnénk. Szakadásjavításhoz vagy bármilyen ruhaelem cseréjéhez se időnk, se tudásunk.

Varrónőink azonban a szakadás javítás és a különböző ruhaelem csere mesterei. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a szakadás javítás és a ruhaelem csere a legprecízebb szakértelmet kívánja. Olyanná tesszük a sérült anyagot, ruhadarabot, hogy viselhetősége olyan legyen akár az újé. Varrodánk a szakadás javítás, s minden anyagon elvégezhető ruhaelem csere professzionális szakértője!

Szalonunk küldetése minden esetben az, hogy a lehető legtökéletesebben javítsunk meg egy adott hibát.  Varrónőink szakértelmükkel fognak hozzá minden egyes ruha szakadás javításának, akár bőrön, akár irhán, vagy szöveten kell azt végezzék.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek a saját ruhája a legfontosabb, ezért ezzel a mentalitással is javítjuk. Szeretnénk, ha munkánkban örömüket lelnék a megrendelők, hisz minden ruhakészítési, vagy ruhajavítási fázisra garanciát vállalunk.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja ruháján a szakadást javíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!