Zsebjavítás – zsebcsere

péntek, március 25th, 2011
Zsebjavítás - zsebcsere

Zsebjavítás - zsebcsere

Hagyta már el mobiltelefonját, mert kiszakadt a zsebe? Az aprópénz folyton kipotyog belőle, mert nincs ideje zsebjavításra? Ne csüggedjen el, a zsebjavítás a mi hatáskörünk! Amikor nem elég megfoltozni, vagy megvarrni a kiszakadt zsebet, komplett zsebcsere a megoldás. A zsebcsere varrodánkban szokásos, egyszerű műveletté válik.

Valóban kényelmetlen és kellemetlen helyzetek sorozatát indíthatja el egy lyukas zseb. A mai világban már a legkisebb elveszített érték is gondot és bosszúságot okozhat.

Nem kell azonban többet bosszankodnia, a zsebjavítást épp erre találták ki, hogy amennyire csak megmenthető egy zseb, akár nadrágon, kabáton, vagy szoknyán, azt próbáljuk helyrehozni.

Amikor pedig annyira szétfoszlott, elszakadt a zseb anyaga, hogy azon már nem lehet segíteni, abban az esetben kicseréljük. A zsebcsere egyszerű, rövid ideig tartó művelet, ám ez mindenképp megér annyit, hogy a zsebben hordott tárgyak, értékek jó helyen maradjanak.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar zsebjavítást – zsebcserét végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!