Bőrkabát javítás a legjobb szakemberektől

csütörtök, február 21st, 2013

Bőrkabát javítás

A divat, a ruhák kiválasztása mindennapi probléma ahhoz, hogy jól tudjuk magunk érezni a bőrünkben. A bőrkabát javítás komoly feladat, hiszen egy olyan anyagról beszélünk, amelynek a megmunkálásához szakértelem és szakmai tapasztalat is szükséges. Varrodánkban a bőrkabát javítást minden esetben szakértő varrónőink végzik, hiszen tudjuk, hogy a bőr kényes és drága anyag. Komoly munka garanciával és így biztos lehet abban, hogy az eredmény megfelel majd az elvárásainak. Nem csak bőrkabát javítást vállalunk szalonunkban, hanem akár méretre igazítást, vagy kész bőrkabát készítést is. (tovább…)

A kabátalakítás megoldja a problémáink

vasárnap, október 21st, 2012

Kabátalakítás

Vannak ruhadarabok a szekrényünkben amelyektől csak nagy szívfájdalommal tudunk megválni, mert nagyon kényelmes, vagy szép emléket idéznek fel bennünk. A kabátalakítás ma is lehetséges és mindenkinek a rendelkezésére is állnak a legjobb szakemberek. Nem szabad az első adandó alkalommal a szemetesbe hajítani a kabátot, mert még lehet rajta segíteni és akár régi pompáját is visszakaphatja. A kabátalakítás akkor is egy megoldás amikor kicsit felszaladnak a kilók egy lusta tél után vagy akár lefogyunk. Nagy bosszúságot okoz, hogy nem tudjuk már a régi kedvenceinket viselni és természetesen az anyagi kiadás is igen nagy, hogy lecseréljük a ruhatárunk. (tovább…)

A tökéletes választás télre: irhakabát

vasárnap, augusztus 26th, 2012

Irhakabát

Közeleg a tél, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján joggal tarthatunk attól, hogy zimankós, havas, jéghideg nappalokkal kell majd szembenéznünk. Öltözködésünk ekkor már nem csak a divatról szól, hiszen a praktikusság, és szervezetünk melegen tartása is döntő szempontnak minősülnek. Kabátválasztáskor mindkét nem számára remek döntésnek bizonyul az irhakabát, mely rendkívül változatos szín-, és méretválasztékban kapható, nem is beszélve a szabásvonal sokszínűségéről.

Legyen szó a kapucnis változatról, a hosszú elegáns fajtákról, vagy a férfiak által is igen kedvelt középhosszú típusról, az irhakabát igen nagy népszerűségnek örvend napjainkban. (tovább…)

Öltönyjavítás

péntek, március 25th, 2011
Öltönyjavítás

Öltönyjavítás

Komplett öltönyjavítással régi, de kedvenc ruházatát újra hordhatóvá tesszük. S mivel a felső ruházat van leginkább kitéve sérüléseknek, zakójavítással a még makulátlan öltönynadrág újra, együttesen viselhető.

Öltönyjavításhoz nem csak jó varrónői tudás szükséges, de a különböző nemes anyagok viselkedésének ismerete is kell, hisz öltöny készülhet, selyemből, szövetből, kasmírból, gyapjúból. Ezek az anyagok különbözőképpen viselkednek. Ha valaki öltönyjavítással foglalkozik ismernie kell ezeket az anyagokat, hogy profi minőségben, maximális precizitással tudja megvarrni őket. S, ami lényeges a hibákat úgy megjavítani, hogy annak nyoma se látszódjon.

Zakójavításhoz, mint bármely más felsőruházati termék javításához hasonlóan mély szakértelem szükségeltetik, mert mind a zakó szabása, mind varrása megismételhetetlen minőségű.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar öltönyjavítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Átbélés, betoldás, gallércsere

péntek, március 25th, 2011
Átbélés, betoldás, gallércsere

Átbélés, betoldás, gallércsere

A kabátban legtöbbször a bélés szakad és foszlik, ehhez varrodánk az átbélelés szakértelmét adja. De lehet szó betoldásról, amivel kabátja anyagát pótoljuk, vagy egy tönkre ment gallérról. A gallércsere varrodánk olyan szolgáltatása, amivel kabátja egyik elemét újjá varázsolhatja.

Kedvenc ruhadarabunk megérdemli, hogy gondot viseljünk rá, ha sérül, ha valamilyen eleme kifoszlik, elszakad.

A bélés, amúgy is egy nagyon érzékeny anyag, ha cserére szorul, attól még nem kell eldobni az egész kabátot, vagy zakót, átbéleléssel még sokáig viselhető.

A betoldás a testméretünkhöz igazíthatja a kabátokat, vagy nadrágokat egyaránt.

Varrodánkban minden típusú anyaghoz találunk színben, tapintásban megegyezőt, hogy be tudjuk toldani az Ön sérült ruhadarabjába.

Gallércserével a csúnyán megkopott, kifoszlott gallért újra cseréljük ki. A kabát, zakó anyagával teljesen megegyező anyagból varrunk, ugyanolyan fazonú gallért. Tehát a végeredmény épp ugyanolyan lesz, mint újkorában.

Egyáltalán nem kell megválnia szívesen viselt kabátjától, zakójától, ha bélése elszakad, gallérja kifoszlott, cserére szorul.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja kicseréltetni ruhája elemeit, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Irhajavítás

péntek, március 25th, 2011
Irhajavítás

Irhajavítás

Irhajavítással újra használhatóvá tesszük irhabundáját, irhamellényét, vagy irhakabátját. Irhabunda javítást varrodánk nagy szakértelemmel végez, az anyag különlegességére való tekintettel. Egy olyan egyszerűnek tűnő műveletet is tapasztalattal végzünk, mint a gombfelvarrás irhakabátra.

Aki ismeri az irha anyagot, annak minőségi értékét, melegségét, eleganciáját, annak nem kell magyaráznunk mennyire kényes, és odafigyelést igénylő anyagról is van szó.

Már, ha csak gazdasági helyzetünket nézzük, akkor is megéri beruházni egy meglévő irhakabát felújítására, vagy a szükséges irhajavítás elvégzésére. Ugyanakkor varrodánk nem csak irhakabát javítást vállal, hanem irhamellényén és irhabundáján is, ha szükséges, akkor ugyanolyan színű anyaggal pótolja a hibás részt.

Szalonunk varrónői minden olyan irhajavítási feladatot megoldanak, amire az Ön igényeinek szüksége van, s hogy irhából készült ruháját minél tovább viselni tudja.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar irhajavítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!