A tökéletes választás télre: irhakabát

vasárnap, augusztus 26th, 2012

Irhakabát

Közeleg a tél, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján joggal tarthatunk attól, hogy zimankós, havas, jéghideg nappalokkal kell majd szembenéznünk. Öltözködésünk ekkor már nem csak a divatról szól, hiszen a praktikusság, és szervezetünk melegen tartása is döntő szempontnak minősülnek. Kabátválasztáskor mindkét nem számára remek döntésnek bizonyul az irhakabát, mely rendkívül változatos szín-, és méretválasztékban kapható, nem is beszélve a szabásvonal sokszínűségéről.

Legyen szó a kapucnis változatról, a hosszú elegáns fajtákról, vagy a férfiak által is igen kedvelt középhosszú típusról, az irhakabát igen nagy népszerűségnek örvend napjainkban. (tovább…)

Irhajavítás

péntek, március 25th, 2011
Irhajavítás

Irhajavítás

Irhajavítással újra használhatóvá tesszük irhabundáját, irhamellényét, vagy irhakabátját. Irhabunda javítást varrodánk nagy szakértelemmel végez, az anyag különlegességére való tekintettel. Egy olyan egyszerűnek tűnő műveletet is tapasztalattal végzünk, mint a gombfelvarrás irhakabátra.

Aki ismeri az irha anyagot, annak minőségi értékét, melegségét, eleganciáját, annak nem kell magyaráznunk mennyire kényes, és odafigyelést igénylő anyagról is van szó.

Már, ha csak gazdasági helyzetünket nézzük, akkor is megéri beruházni egy meglévő irhakabát felújítására, vagy a szükséges irhajavítás elvégzésére. Ugyanakkor varrodánk nem csak irhakabát javítást vállal, hanem irhamellényén és irhabundáján is, ha szükséges, akkor ugyanolyan színű anyaggal pótolja a hibás részt.

Szalonunk varrónői minden olyan irhajavítási feladatot megoldanak, amire az Ön igényeinek szüksége van, s hogy irhából készült ruháját minél tovább viselni tudja.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar irhajavítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!