Nadrág leengedés szakértő kezekből

vasárnap, szeptember 2nd, 2012

Nadrág leengedés

A nadrág az a ruhadarabunk, melyet mindkét nem szívesen visel, hiszen praktikussága miatt rendkívül kényelmes viselet is. Sokan szembesülünk azonban azzal a problémával, hogy az üzletben megvásárolt darab hossza sehogyan sem passzol méreteinkre. Csak ezért kár lenne lemondanunk a kiszemelt ruháról, ám a méretre igazítás nem maradhat el, hiszen csak ebben az esetben áll majd úgy a választott nadrág, ahogyan szeretnénk.

A nadrág leengedés nem olyan egyszerű munkafolyamat, mint a felvarrás, melyet talán otthonában is el tud végezni. (tovább…)

Ruha átalakítás profiktól

péntek, augusztus 17th, 2012

Ruha átalakítás

Sajnos a kilók és testünk változásai a korral nem kímélnek senkit. Bizonyára ismeri azt az érzést, amikor rég nem használt ruhánkat a szezon elején a szekrényből kivéve azt kell tapasztalnunk, hogy bizony itt-ott már szűk, vagy éppen az utolsó mosás óta néhol elengedte a varrás. Ahelyett, hogy otthon állnánk neki orvosolni a problémát, érdemesebb inkább a ruha átalakítás nyűgjét olyan szakemberre bízni, aki nap mint nap hasonló feladatokkal szembesül.

Ruha átalakítás terén gyakorlatilag nincs lehetetlen, hiszen még akár a kinőtt darabok is újra viselhetőek lesznek egy-egy okos, trükkös megoldással, és a megfelelő anyaghasználattal. (tovább…)

Kedvencünk, a bőrnadrág

kedd, augusztus 7th, 2012

Bőrnadrág

Mindannyiunk ruhatárának vannak olyan darabjai, melyek valamilyen oknál fogva közel állnak szívünkhöz, kellemes emlékeket ébresztenek bennünk, vagy éppen anyagukból kifolyólag sosem mennek ki a divatból. Mindegy, hogy a kedvelt zenei stílusirányzat, az anyag izgalmas jellege, vagy éppen az általa kölcsönzött egyedi megjelenés az, ami miatt kedvencünkké válhat, de a bőrnadrág sokunk gardróbjában megtalálható.

Az odafigyelést és körültekintő tisztítást igénylő anyag azonban az idők folyamán sérülhet, elszakadhat, netán elemeit elveszítheti. Legyen szó akár cipzárcseréről, a sérülések javításáról, arra mindenképpen oda kell figyelnie, hogy a bőrnadrág javítása szakértő kezeket igényel. (tovább…)

Az alkalmi ruha kiválasztása nem egyszerű feladat!

péntek, július 27th, 2012

Az alkalmi ruha kiválasztása

Sokak számára egyszerűen visszataszító az alkalmi ruha viselése és az ilyen emberek közül sokan minden nap kénytelenek hordani ezt a fajta öltözéket. A munkahelyek bizonyos esetekben megkövetelik ezt a dolgozóiktól, s ez ellen nem igen lehet tenni, s éppen ez miatt érdemes az alkalmi ruhára egy kicsit több hangsúlyt fektetni. Néhányan ezt az öltözéket is készruhaként veszik, de akik valóban tartós és hosszan hordható alkalmi ruhákat szeretnének, érdemesebb felkeresniük egy varrodát, vagy szabóságot, mert ott száz százalék, hogy rájuk lesz szabva az adott ruhadarab. Gondolhatnánk, hogy az alkalmi ruhák egyhangúak, s nem nagyon változnak, ez azonban egyáltalán nem igaz. (tovább…)

Bőrruházat alakítása

péntek, március 25th, 2011
Bőrruházat alakítása

Bőrruházat alakítása

Frissen vásárolt, vagy meglévő bőrruhánk sem biztos, hogy olyan mintha ránk öntötték volna, bőrruházat alakítással könnyen segíthetünk rajta.

Tavasszal szűk, ősszel bő az imádott bőrkabát? A bőrnadrág már nem úgy feszül, ahogy kellene? A bőrszoknya szabása már kicsit idejemúlt?

Nincs mit tenni, alakítani kell rajta! A bőrruházat alakítás egy olyan kényes szakmai művelet, amivel könnyen túllőhetünk a célon. Itt gyakorlatilag arról van szó, hogy akár új stílus szerint, akár új méret szerint kell átalakítani kedvenc bőrruházatunkat.

Akár kabátról, akár nadrágról, szoknyáról, vagy komplett bőrruházatról van szó. Akik a bőr szerelmesei ők tudják igazán mit jelent, ha értékes bőr darabjaihoz nem szakértő kezekkel nyúlnak.

Ezért varrodánkban minden bőrruházat alakítást maximális pontossággal, és szakmai érzékkel végeznek varrónőink.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrruházatát alakíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Szmoking alakítás

péntek, március 25th, 2011
Szmoking alakítás

Szmoking alakítás

Alkalmi ruháinkhoz hasonlóan egy elegáns ünnepi szmoking alakítása is időszerűvé válhat. Varrodánk a szmoking alakítást, szmoking szűkítést precízen és szakértelemmel végzi.

Bár a hétköznapi életben nem viseljük a szmokingot, épp ezért, ha egy több éve megvásárolt szmoking egy bál, vagy egy színházi est alkalmával előkerül, meglepődve tapasztalhatja viselője, hogy bizony, itt némileg alakítani kell.

Több mindent érthetünk szmoking alakításon, lehet a szmokingot szűkíteni kell, meglehet bővíteni, vagy épp néhány ruhaelem cserét kell véghez vinni a viselhetőség érdekében.

Meglehet szmokingot, sem nem hordunk minden nap, sem nem vásárolunk, ám, ha mégis hirtelen szükség van rá, akkor jó, ha tudjuk, hogy szmoking alakítást is vállal egy olyan varroda, amelyik garanciálisan dolgozik.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar szmoking alakítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!