Kedvencünk, a bőrnadrág

kedd, augusztus 7th, 2012

Bőrnadrág

Mindannyiunk ruhatárának vannak olyan darabjai, melyek valamilyen oknál fogva közel állnak szívünkhöz, kellemes emlékeket ébresztenek bennünk, vagy éppen anyagukból kifolyólag sosem mennek ki a divatból. Mindegy, hogy a kedvelt zenei stílusirányzat, az anyag izgalmas jellege, vagy éppen az általa kölcsönzött egyedi megjelenés az, ami miatt kedvencünkké válhat, de a bőrnadrág sokunk gardróbjában megtalálható.

Az odafigyelést és körültekintő tisztítást igénylő anyag azonban az idők folyamán sérülhet, elszakadhat, netán elemeit elveszítheti. Legyen szó akár cipzárcseréről, a sérülések javításáról, arra mindenképpen oda kell figyelnie, hogy a bőrnadrág javítása szakértő kezeket igényel. (tovább…)

Bőrruházat alakítása

péntek, március 25th, 2011
Bőrruházat alakítása

Bőrruházat alakítása

Frissen vásárolt, vagy meglévő bőrruhánk sem biztos, hogy olyan mintha ránk öntötték volna, bőrruházat alakítással könnyen segíthetünk rajta.

Tavasszal szűk, ősszel bő az imádott bőrkabát? A bőrnadrág már nem úgy feszül, ahogy kellene? A bőrszoknya szabása már kicsit idejemúlt?

Nincs mit tenni, alakítani kell rajta! A bőrruházat alakítás egy olyan kényes szakmai művelet, amivel könnyen túllőhetünk a célon. Itt gyakorlatilag arról van szó, hogy akár új stílus szerint, akár új méret szerint kell átalakítani kedvenc bőrruházatunkat.

Akár kabátról, akár nadrágról, szoknyáról, vagy komplett bőrruházatról van szó. Akik a bőr szerelmesei ők tudják igazán mit jelent, ha értékes bőr darabjaihoz nem szakértő kezekkel nyúlnak.

Ezért varrodánkban minden bőrruházat alakítást maximális pontossággal, és szakmai érzékkel végeznek varrónőink.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akarja bőrruházatát alakíttatni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!