Ruhajavítás egyszerűen és gyorsan

vasárnap, augusztus 4th, 2013
Ruhajavítás

Ruhajavítás

Az utóbbi években a bőség zavarában hatalmas pazarlásba kezdtünk, de nem ártana néha egy kis megfontoltság és megjavítani azt, amit még meglehet, megvarrni, ami elszakadt. A ruhajavítás nagyszerű megoldás, amely nem csak a szerényebb körülmények között élőknek fontos, hanem mindenkinek. Az idők során nagyon sokat változott a divat, az emberek öltözködése, de mindig fontos volt, hogy a kedvenc darabok kényelmesek legyenek és jól érezzük magunk benne.

A ruhajavítás segít, hogy a kedvenc ruhadarabjaink ne a szemétbe landoljanak egy kis „baleset” után, hanem újra használatba legyenek egy kis tatarozás végeztével. (tovább…)

Minden ami ruhajavítás egy helyen

csütörtök, január 17th, 2013

Ruhajavítás

Az utóbbi években egyre többen lépnek a pazarlás útjára, amely természetesen nem jó irányba vezet. Újra meg kell látni a ruhajavítás nagyszerű lehetőségét, amelynek segítségével mindenkinek a kezében van a döntés, hogy a régi ruhadarabokat újra életre tudja kelteni. Mindenkinek ismerős a helyzet amikor egy nyugalmas téli időszak után a ruháink egyre szűkebbek lesznek. A ruhajavítás szakemberei ezt a problémát is egyszerűen meg tudják oldani és mindez sokkal kevesebbe is kerül, mintha új darabokat vásárolnánk minden alkalommal. (tovább…)

Ruhajavítás, az ésszerű döntések egyike

vasárnap, november 25th, 2012

Ruhajavítás

A világ hihetetlen fejlődésével szinte lehetetlen lépést tartani, de néha jól is esik kicsit lemaradni és egy rózsaszín nyugalomba figyelni a rohanó embereket. A divat esetében is a változások szinte rohannak, így nagyon nehéz minden esetben trendi lenni. A ruhajavítás hihetetlen fontos, de sokan talán már „ciki”-nek is tartják, divatosabb ha folyton a legdrágább plázákban vásárolunk. A tudatos énünk szerencsére sok esetben ébredezik már és látja, hogy nincs értelme ennek a hihetetlen pazarlásnak és ezzel mindennek és mindenkinek csak ártunk. (tovább…)

Mennyire trendi a ruhajavítás a fiatalok körében?

szerda, október 3rd, 2012

Ruhajavítás

Amikor a fiatalok öltözködési szokásait szeretnénk megfejteni akkor bizony nagyon kemény fába vágjuk a fejszénk, mert nem egyszerű. A ruhajavítás egyre inkább nem „ trendi”, mert mindenki a legújabb divat szerint szeretne öltözni és mindezt a legmárkásabb plázákba beszerezni. Ez viszont nem pénztárcakímélő, így vannak akiknek más megoldás után kell nézni.

Ha megkérdezzük a fiatalokat a vásárlási szokásaikról akkor nagyon megosztott képet kapunk. Sokan a turkálókat részesítik előnyben, mert itt megfizethető áron juthatnak egyedi darabokhoz és valóban kiváló minőséggel is találkozunk amelyeket újan nem engedhetnénk meg magunknak. (tovább…)

Nőies darabokkal az őszi szezonban

vasárnap, szeptember 16th, 2012

Nőies darabok

A divat megszállottjai az idei őszi-téli időszakban sem kell, hogy nélkülözzék a nőies megjelenést, hiszen a kifutókon számos olyan darab helyet kapott, amely vagy szabásvonalánál, vagy színénél és anyagánál fogva alkalmas arra, hogy a nőiséget hangsúlyozza.

Bár a virágmintás nadrágok némileg nagyobb bátorságot követelnek viselőjüktől, de az olyan természetes színárnyalatok, mint a meggy, a gesztenye, vagy az algazöld mellett a szőr és a bőr is szerephez jutnak majd az idei ősztől fogva. A bőrrel azonban érdemes lesz óvatosan bánni, különben elég drasztikus hatás érhető el vele. (tovább…)

A ruhajavítás valóban megoldható házilag, vagy csak kidobott idő és pénz?

kedd, július 24th, 2012

Ruhajavítás

Kétségtelen, hogy nagyon sok önjelölt ezermester van, aki mindenben profi szeretne lenni, s ez nem is baj a tájékozatlanság azonban igen. A ruhajavítás természetesen házi körülmények között is kivitelezhető, de jóval több időbe telik, mint egy képzett varrónő számára, aki már évek óta csakis ezzel a mesterséggel foglalkozik. Ahhoz tehát, hogy tökéletesen megjavítsuk az elszakadt, vagy kikopott ruhánkat, óriási szaktudásra kell szert tennünk és általában olyan gépekre is, melyek a nagyüzemekben segítik a varrónők munkáját. (tovább…)