Öltönyalakítás

Kategória: Kosztümalakítás péntek, március 25th, 2011 at 14:02
 
Öltönyalakítás

Öltönyalakítás

Legyen ünnepi, vagy munkaruhánk az öltöny és a kosztüm, ruhatárunk többi részével együtt öltönyalakításra is előbb-utóbb sor kerül. Kosztümalakítással mindig aktuális testméretünkhöz méretezhetjük kedvenc darabjainkat. Szűk vagy bő zakójával csodát tehetünk, ha a zakóalakítást ránk bízza.

Amennyiben az öltönyt, vagy a kosztümöt munkaruhaként használja, alakítással még a sokat használt darabokat is újra viselhetővé lehet tenni. A zakó pedig igazán előnytelen akkor is, ha szűk, akkor is, ha túlméretezett. Ezt egyszerűen meglehet oldani alakítással, s az előnytelen darabok újra tökéletesen passzolnak rajtunk.

Öltönyalakítással nem csak a régebbi darabokba lehet ismét lelket vinni, hanem az újonnan vásárolt öltönyön is kisebb-nagyobb alakításokat lehet véghez vinni. Mindezt annak fényében, hogy minden ruhadarabunkban jól érezzük magunkat, és viselhetővé váljanak.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar öltönyalakítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: , ,