Irhajavítás

Kategória: Irhajavítás péntek, március 25th, 2011 at 13:54
 
Irhajavítás

Irhajavítás

Irhajavítással újra használhatóvá tesszük irhabundáját, irhamellényét, vagy irhakabátját. Irhabunda javítást varrodánk nagy szakértelemmel végez, az anyag különlegességére való tekintettel. Egy olyan egyszerűnek tűnő műveletet is tapasztalattal végzünk, mint a gombfelvarrás irhakabátra.

Aki ismeri az irha anyagot, annak minőségi értékét, melegségét, eleganciáját, annak nem kell magyaráznunk mennyire kényes, és odafigyelést igénylő anyagról is van szó.

Már, ha csak gazdasági helyzetünket nézzük, akkor is megéri beruházni egy meglévő irhakabát felújítására, vagy a szükséges irhajavítás elvégzésére. Ugyanakkor varrodánk nem csak irhakabát javítást vállal, hanem irhamellényén és irhabundáján is, ha szükséges, akkor ugyanolyan színű anyaggal pótolja a hibás részt.

Szalonunk varrónői minden olyan irhajavítási feladatot megoldanak, amire az Ön igényeinek szüksége van, s hogy irhából készült ruháját minél tovább viselni tudja.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar irhajavítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!

Címkék: