A kabátalakítás megoldja a problémáink

vasárnap, október 21st, 2012

Kabátalakítás

Vannak ruhadarabok a szekrényünkben amelyektől csak nagy szívfájdalommal tudunk megválni, mert nagyon kényelmes, vagy szép emléket idéznek fel bennünk. A kabátalakítás ma is lehetséges és mindenkinek a rendelkezésére is állnak a legjobb szakemberek. Nem szabad az első adandó alkalommal a szemetesbe hajítani a kabátot, mert még lehet rajta segíteni és akár régi pompáját is visszakaphatja. A kabátalakítás akkor is egy megoldás amikor kicsit felszaladnak a kilók egy lusta tél után vagy akár lefogyunk. Nagy bosszúságot okoz, hogy nem tudjuk már a régi kedvenceinket viselni és természetesen az anyagi kiadás is igen nagy, hogy lecseréljük a ruhatárunk. (tovább…)

Kabátalakítás

péntek, március 25th, 2011
Kabátalakítás

Kabátalakítás

Mivel kabátunkat látják legtöbbet rajtunk az emberek, fontos, hogy az mindig szalonképes legyen. Néha kabátalakítással csodákat tehetünk egy régebbi darabon is, s ha ezt varrónőinkre bízza a végeredmény garantált. Kabát átalakítással minőségi munkát kap tőlünk, felsőjét újra büszkén viselheti.

A kabát az a ruhadarabunk, amellyel mások találkoznak, s velünk kapcsolatban az első benyomást érzékelik. Nem számít milyen kosztüm, vagy öltöny, nadrág vagy blúz van rajtunk, ha a felső ruházat, a kabát nem szalonképes. Kabátalakítással régebbi, megunt darabokat lehet újra felfrissíteni, ismét hordhatóvá varázsolni. Erre a ruhajavítási műveletre végképp azt mondhatjuk, hogy otthon szakértelem és gépek hiányában nem foghatunk hozzá. Ide varrónő szükségeltetik.

Szalonunk varrónői minden kabátalakítási mozzanatot, műveletet nagyon körültekintően végeznek, tudva, hogy egy meglévő darabból már sokkal nehezebb kihozni valami újat, valami frisset.

Kabátalakításra ugyanakkor abban az esetben is sor kerülhet, ha csupán néhány apró dolgot kell megváltoztatni, esetleg túl szűk, vagy túl bő.

Hozza el szalonunkba, ha a legjobb csapattal akar kabátalakítást végeztetni, egyszerűen, gyorsan, az Ön megelégedésére. Várjuk megrendelését, keressen bennünket bizalommal!