Ruha átalakítás profiktól

Kategória: Ruha átalakítás péntek, augusztus 17th, 2012 at 18:58
 

Ruha átalakítás

Sajnos a kilók és testünk változásai a korral nem kímélnek senkit. Bizonyára ismeri azt az érzést, amikor rég nem használt ruhánkat a szezon elején a szekrényből kivéve azt kell tapasztalnunk, hogy bizony itt-ott már szűk, vagy éppen az utolsó mosás óta néhol elengedte a varrás. Ahelyett, hogy otthon állnánk neki orvosolni a problémát, érdemesebb inkább a ruha átalakítás nyűgjét olyan szakemberre bízni, aki nap mint nap hasonló feladatokkal szembesül.

Ruha átalakítás terén gyakorlatilag nincs lehetetlen, hiszen még akár a kinőtt darabok is újra viselhetőek lesznek egy-egy okos, trükkös megoldással, és a megfelelő anyaghasználattal.

Nagyon szereti egy ruhadarabját, de szabásvonala már nem felel meg elvárásainak? Ruha átalakítás segítségével az anyagból akár más darab is kihozható, hogy a kedvelt minta és szín továbbra is ruhatárának részét képezhesse.

Ne feledkezzen meg soha arról, hogy a varroda kiválasztásánál tartsa szem előtt, milyen munkát ad ki az kezéből, és csak akkor bízza rá a ruha átalakítás feladatát, ha meg van győződve arról, hogy szakmailag hozzáértő kezek alakítják majd ruháját úgy, hogy az még hosszú ideig szolgálja kényelmét és vonzó megjelenését, és szolgálja majd az alkalomnak való megfelelőséget.

Címkék: